24 Ocak 2017 Salı

GMail Gönderilmiş Maili İptal Etme

GMail Mail Gönderilmiş Maili İptal Etme

Mail günümüzde artık olmazsa olmaz. Android google hesabı için gmail ister, facebookta hesap açmak isterseniz mail hesabı ister, twitter mail ister, youtube mail adresi ister, internetten birşey satın aldığınızda mail adresi ister.

İşte bu kadar hayatımızda yer alan mail artık sürekli olarak kullanılmaktadır özellikle kurumsal şirketlerde kullanılan mail vazgeçilmez iletişim aracıdır.

Gmail mail geri alma


Gmail Gönderilmiş Maili Geri Alma İptal Etme

Gmail Google tarafında sunulan bir mail hizmetidir. Gmail ile google play store hesabınızla ilişkilidir. Gmail il mail gönderilmekte ve bu mailler bazen yanlış olmakta ya da yanlış mail adresine gönderilmektedir. İşte bunu nasıl çözebileceğimizi öğreneceğiz.

Gmail Gönderilen Maili Nasıl İptal Edebilirim?

Gmail ile mail gönderdikten sonra nasıl iptal edebilirsiniz? Öncellikle bu özellik mail gönderdikten sonra size uyarı mesajı gibi mesajla karşınıza çıkar Gönderilmiş maili geri al olarak ancak bunun da belirli bir süresi var standart olarak 20 saniye içinde maili iptal edebilirsiniz. Bu süre özelliğini gmail ayarlardan Göndermeyi Geri al özellik süresini uzatarak belirleyebilirsiniz.

Gmail Mail İptal Göndermeyi Geri Al




Paylaş

Benzer Yayınlar

GMail Gönderilmiş Maili İptal Etme
4/ 5
Oleh